tiistai 5. elokuuta 2014

Ei löytynyt sitä oikeaa

Terveiset Tampereen Hervannasta, jossa muuttokuormaa on pikkuhiljaa purettu ja kämppä alkaa näyttää kodilta. Pakko sanoa, että vaikka tämä muutto on ollut aivan älyttömän raskas, nautin samalla uuden kodin laittamisesta aivan suunnattomasti. Sisustaminen on ehdottomasti intohimoni ja tänään suuntaankin huonekalukauppoihin hakemaan muutamia lisäyksiä tähän jättimäiseen kämppään. Kun neliöitä on 20 lisää kuin edellisessä asunnossa, tekee yllättäen mieli hankkia vähän uusia kalusteita...

Mutta ei siitä sen enempää. Kirjoittelin tosiaan viikko sitten morsiuspuvuista ja kerroin, että minulla oli sovitus varattuna Niinattareen. Valitettavasti jouduin pettymään, sillä pukua ei tälläkään kertaa löytynyt. Olin niin innoissani muutamasta mallista jotka löysin heidän nettisivuiltaan, mutta suureksi pettymyksekseni niitä ei ollutkaan liikkeessä, joten en päässyt suosikkejani sovittamaan. Sovittelin seitsemää tai kahdeksaa pukua, joista mikään ei ollut oikein mieleen. Niissä oli hyvät ja huonot puolensa, mutta missään ei ollut kaikki yksityiskohdat oikein kohdallaan.

Olen tässä miettinyt sitä, kuinka paljon muiden mielipiteet vaikuttavat valintaani. Olen keskustellut eri vaihtoehdoista kaasojeni, äitini ja veljeni vaimon kanssa ja kaikki tuntuvat olevan eri mieltä siitä, mikä minulle sopii. Se jos jokin on hieman hermoja raastavaa. Niin päätinkin mennä seuraavaan sovitukseen yksin, jotta kuulen vain oman mielipiteeni (ja mahdollisesti asiantuntijan). Luulen sen olevan ihan hyvä valinta, ettei tule sitä tunnetta, että pitää miellyttää myös makutuomareita.

Olenkin varannut jo huomiselle sovitusajan Tampereen Morsiusgalleriaan, joka ainakin nettisivuillaan mainostaa laajaa valikoimaansa. En aio tällä kertaa valita netistä mitään tiettyä pukua valmiiksi, mutta tämän puvun voisin tulostaa mukaani esimerkiksi haluamastani mallista, kankaan materiaalista ja koristelusta:





Saa nähdä mitä huomenna tapahtuu, mutta en tällä kertaa aio ottaa sovituksesta liikaa paineita.

4 kommenttia:

  1. Onnea hääpuvun etsintään! Kannattaakin vain kuunnella itseään (ja ammattilaista) hääpuvun valinnassa, koska se on sinun suuri päivä ja ehkä elämäsi tärekin puku! Minulla sattui niin hyvin, että minä sekä sovituksessa mukana olleet kaaso ja sulhanen oltiin kaikki siitä oikeasta puvusta yhtä mieltä. He kyllä tuntevatkin tyylini hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näin sovituksen jälkeen voin kertoa, että hyvin pärjäsin yksin ja oli mukavaa, kun sain keskustella ammattilaisen kanssa kaikista pukuun liityyvistä asioista :)

      Poista
  2. Onnea etsintään, kyllä se täydellinen vielä tulee vastaan! Itse kävin morsiusgalleriassa sovittelemassa pukuja ennen kuin löysin sitten omani Lovebirds-liikkeestä, minusta siellä oli monta todella ihanaa vaihtoehtoa ja mukavat myyjät!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! Pidin kyllä Morsiusgalleriasta, vaikka valikoima olikin yllättävän "normaalikokoinen", mutta kyllä sieltä monta mielistä pukua soviukseen löytyikin ja myyjät olivat erittäin ystävällisiä ja asiantuntevia :)

      Poista