perjantai 11. syyskuuta 2015

Ohjelma: Hääleikit

Valokuvat © Jarno Pellinen. Ethän kopio kuvia!

Meidän häissä oli kaksi ohjelmanumeroa, yksi heti hääjuhlan alkuun ennen ruokailua ja toinen ruokailun jälkeen. Ensimmäisenä nähtiin tutustumisleikki, jonka ihanat kaasoni vetivät. Kaasot olivat valmistelleet vieraille paperilappusia, joissa oli muutamia väittämiä kuten "Olen tuntenut sulhasen tai morsiamen ennen kuin he tapasivat toisensa", "Olen käynyt koulua morsiamen tai sulhasen kanssa", "En ole sukua morsiamelle tai sulhaselle" ja ehkä haastavimpana "Olen käynyt saunassa morsiamen ja/tai sulhasen kanssa". Kaasot pyysivät niitä vieraita nousemaan ylös, joita kukin väittämä koski. Sitten oli meidän vuoromme arvata, mikä asia näitä vieraita yhdistää. Onnistuimme itse asiassa arvaamaan kaikki paitsi yhden väittämän, nimittäin vieraat jotka olivat tunteneet jomman kumman meistä ennen kuin tutustuimme toisiimme. Leikki oli todella hauska ja kaikki vieraat osallistuivat innolla siihen. Hieman erilainen tutustumisleikki oli hyvä päätös ja mekin saimme osallistua arvuuttelemalla väittämiä.




Ruokailun jälkeen vedettiin toinen ohjelmanumero nimeltään hääveikkaus. Olimme sulhasen kanssa laatineet etukäteen meitä koskevia kysymyksiä erilaisilla vastausvaihtoehdoilla. Vieraat osallistuivat noin neljän hengen ryhmissä ja heille jaettiin pala paperia vastauksia varten. Bestman tyttöystävineen esitti kysymykset ja vastausvaihtoehdot, jonka jälkeen vieraat saivat joukkueissaan pohtia oikeaa vastausta. Veikkauksessa kysyttiin mm. meidän yhteistä suosikkiharrastusta, suosikkilomakohdetta, tulevaisuuden toiveita ja asioita, mitä antaisimme toistemme tehdä ilman apua. Vieraiden joukosta kuului veikkauksen aikana todella vilkasta puheensorinaa ja ihania naurahduksia. Kun kysymykset oli kysytty käytiin läpi oikeat vastaukset. Kysymys esitettiin uudelleen ja me kerroimme vastauksen ja joihinkin myös lyhyen tarinan. Lopulta selvisi, että muutamalla joukkueella oli yhtä monta oikeaa vastausta. Tätä varten olimme valmistelleet kolme lisäkysymystä, joihin kaksi jäljellä olevaa joukkuetta saivat huudella vastauksensa. Kahteen ensimmäiseen kysymykseen vastaukset huudettiin sekunneissa ja tilanne oli edelleen tasan, viimeisen kysymyksen kohdalla miettimisaikaa jouduttiin antamaan enemmän ja muutaman väärän veikkauksen jälkeen oikea vastaus ja voittajajoukkue löytyi!  Lahjaksi joukkuelle annettiin iso pähkinähedelmäpussi - tämä ei tosin ehkä ollut paras vaihtoehto koska pussi oli hääjuhlan lopussa vielä avaamatta.

Leikkimme olivat todella onnistuneita ja hauskan erilaisia perinteisimpiin hääleikkeihin verrattuna. Kaikki vieraamme osallistuivat todella innolla ja heillä tuntui olevan hauskaa. Parasta oli kuitenkin se, että leikit olivat sellaisia joihin kaikki vieraat pystyivät osallistumaan, me mukaan lukien. Tutustumisleikki oli alkuun oikein sopiva, vieraat saatiin tutustumaan toisiinsa ja nauramaan arvauksillemme. Leikki pidettiin tarpeeksi lyhyenä sillä seuraavaksi ohjelmassa oli ruokailu. Hääveikkaus oli tutustumisleikkiä hieman pidempi ja vaati enemmän yhteistyötä vieraiden kesken, joten oli hyvä järjestää se ruokailun jälkeen jolloin vieraat olivat jo ehtineet tutustua toisiinsa ja aikaa oli käytettävissä enemmän. Kaiken kaikkeaan, kaksi leikkiä oli oikein sopiva määrä sillä halusimme antaa enemmän aikaa vapaalle seurustelulle juhlan aikana.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Heippa! Pakko kysyä tuosta tutusmisleikistä tarkemmin, että mikä siinä oli se idea/pontti, kun jäi itselle vähän epäselväksi. Itse tässä kaasoilen talvihäissä joulukuussa ja tuo tutustumisleikki kuulostaa kivalta, mutta en oikein ymmärrä sitä kuitenkaan 😁 olisi ainakin vähän erilainen ja saisi just hääparinkin osallistumaan 😊

    VastaaPoista

  3. Todella vakava, rehellinen ja nopea lainatarjous

    lusamariolola@gmail.com

    Kun pankit tai sukulaisten voi seurata sinua, on hyvä tietää, että keskinäisen avunannon jonnekin.
    Pyytämään lainaa yksittäisten määrä 5000 € 1.000.000 korko 2 % 72 tuntia.

    Contacteez meille jos olet täytyy pyyntöihin vakavasti ja nopeasti.

    Tässä on sähköposti: lucasmariolola@gmail.com

    VastaaPoista