sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Ruokailu

Meidän häiden ruokatarjoilusta vastasi ISS Catering, jotka ovat suosituin pitopalvelu juhlapaikkamme käyttäjien keskuudessa. Tämä oli eduksi sillä pitopalvelun henkilökunta oli toiminut tiloissa monesti aikaisemmin ja kaikki sujui nopeasti - joskin jopa liian nopeasti. Meillä ei menneet ajatukset aivan yksi yhteen pitopalvelun henkilöiden kanssa valmistellessamme kattausta juhlapaikalla häitä edeltävänä perjantaina. Vaikeinta oli vakuutella liiankin rutiininomaisesti toimiville tyypeille, että meidän häissä asiat tehdään meidän mielen mukaan - ei kuten "edellisissäkin häissä tehtiin". Ei siitä asiasta sen enempää, saatiin loppujen lopuksi ihan sopivat kompromissit aikaiseksi.

Pitopalvelun suuri plussa oli ehdottomasti mahtava ruokakokonaisuus joka oli todella maittava. Ensinnäkin ruoan ulkonäkö oli aivan huipputasoa eikä makukokemuskaan tuottanut pettymystä. Saimme vierailtamme paljon kehuja hyvästä ruoasta ja monipuolisesta kokonaisuudesta.

Menumme oli seuraavanlainen:

Lux-vihersalaatti parmankinkulla ja tuoreilla mansikoilla
Marinoituja herkkusieniä
Savustettuja katkarapuja basilikaranskankermalla
Rucolamaustettua mozzarellajuustoa
Balsamicomarinoituja kirsikkatomaatteja
Graavilohi ja sinappitillikastike
Hyytelöityä broilerinfilettä ja mustaherukkahyytelöä
Foccacia ja maalahdenlimppu, voi- ja tuorejuustolevitteet

Välimeren porsaanfilé
Tumma yrttikastike
Tomaattirisotto
Paahdetut kasvikset


Kuten sanottu, kokonaisuus oli aivan huippu ja nautin jokaisesta suupalasta. En päässyt kokeilemaan aivan kaikkia vaihtoehtoja, mutta suosikeikseni muodostuivat hyytelöity broilerinfile, vihersalaatti parmankinkulla ja mansikoilla, mozzarellajuusto, balsamicomarinodut kirksikkatomaatit ja tomaattirisotto. Mutta silti, kaikki maistamani vaihtoehdot olivat aivan huippuja!

Käytännönjärjestelyt menivät meillä siten, että ensin ruokaa haki morsiusparin pöydässä istuvat ja sitten edettiin pöytänumerojärjestyksessä. Kesti ehkä noin 15-20 min ennen kuin kaikki olivat hakeneet ruokaa ja ruokailuun kaiken kaikkiaan kului noin tunti.

6 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa kyllä todella herkulliselta! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanan kuuloinen menu ollut teillä, toinen toistaan herkullisemman kuuloisia annoksia! :) Muutenkin häissänne on ihanan raikas teema ja tyyli :)

    VastaaPoista
  3. Voi nam, mikä menu! :P Tuli nälkä! :D

    VastaaPoista

  4. Todella vakava, rehellinen ja nopea lainatarjous

    lusamariolola@gmail.com

    Kun pankit tai sukulaisten voi seurata sinua, on hyvä tietää, että keskinäisen avunannon jonnekin.
    Pyytämään lainaa yksittäisten määrä 5000 € 1.000.000 korko 2 % 72 tuntia.

    Contacteez meille jos olet täytyy pyyntöihin vakavasti ja nopeasti.

    Tässä on sähköposti: lucasmariolola@gmail.com

    VastaaPoista